Jūsų vartotojo vardo istorija

Diskusijos su MBTI ir forumu susijusiomis temomis.

Re: Jūsų vartotojo vardo istorija

Standartinė 242 » 2010 Bal 18 20:00

aš tą ir turėjau omenyje, visokius sui-cidus, geno-cidus, pesti-cidus ir panašiai
Vartotojo avataras
242

MBTI tipas: INTP

Standartinė cido » 2010 Bal 18 22:46

Ot tikrai, 242 taikliai pastebėjo, lot. žodžio bendraties caedere - žudyti, forma -cide - cidas, dažnai kaip priesaga pridedama prie kitų žodžių, ir išlaiko tą patį - žudyti(s), naikinti(s) atspalvį. Nežinau, ką latvių sulčių pavadinimas reiškia, gal, o greičiausiai taip ir yra, tik koks nekaltas bereikšmis raidžių darinys, bet jei žmonėms tokias asociacijas kelia, reikėjo rinktis atidžiau. Kaip bebūtų, mano nick'as tokios reikšmės neturi :D
cido

MBTI tipas: INFJ

Standartinė fLn » 2010 Bal 19 20:56

cido rašė:Ot tikrai, 242 taikliai pastebėjo, lot. žodžio bendraties caedere - žudyti, forma -cide - cidas, dažnai kaip priesaga pridedama prie kitų žodžių, ir išlaiko tą patį - žudyti(s), naikinti(s) atspalvį. Nežinau, ką latvių sulčių pavadinimas reiškia, gal, o greičiausiai taip ir yra, tik koks nekaltas bereikšmis raidžių darinys, bet jei žmonėms tokias asociacijas kelia, reikėjo rinktis atidžiau. Kaip bebūtų, mano nick'as tokios reikšmės neturi :D

žudo vaisius!
Vartotojo avataras
fLn

MBTI tipas: ISTJ

Standartinė cido » 2010 Bal 20 20:27

:D va, ir išsiaiškinom, o mes, kaip vartotojai, bendradarbiaujam vykdant nusikaltimą :D
cido

MBTI tipas: INFJ

Standartinė INN » 2010 Lie 08 17:51

Nuo vienos megstamiausiu grupiu Nine inch Nails (NIN), nenorejau kopijuoti, todel sukeiciau vietomis raides.
Vartotojo avataras
INN

MBTI tipas: INTJ

Standartinė I_think_I_feel » 2010 Lie 08 22:38

sveiki,

aš - ji, INTJ, vartotojo vardas gimė ką tik, spoksojau į registracijos anketą, mintyse perrinkau visus buvusius nikus, bet nesinorėjo registruotis nei vienu iš jų, kiekvienas - lyg atskiras praeitas etapas, o kas esu dabar? ... atsidariau winamp, kuris groja Katie Melua rinkinuką, peržiūrėjau Kates repertuarą ir žvilgsnis užkliuvo už "Ithink it's going to rain", "I think"- kaip tik man:) bet už lango nelyja ir nesiruošia lyti, o apie ką dabar galvoju? kas šiandien aktualu? kad mano 56% T pavirstų bent į 1% F, tikriausiai retas INTJ šito nori, bet man, pragyvenus truputį virš 30, tai tapo aktualu :?

registruojuosi į forumą, nes desperatiškai ieškau bendraminčių, kažką, su kuo būtų įdomu ir lengva, ko dabar labai labai trūksta :( vienatvė jau ima užknisti :sm001:
I_think_I_feel

Standartinė RainmakerLTU » 2010 Lie 09 16:22

Na, o mano niko kilmė labai sakyčiau prozaiška :) Galvojau, galvojau, seniai jau, kaip čia pasivadinti, po kuo pasislėpti (nick - slapyvardis, kaip žinome), ir šastelėjo mintis, kad Mamontovas buvo pasivadinęs Cloudmaker, tai aš pamaniau, o ką... bus gerai man ir Rainmaker :) . LTU prisidėjo, kai pradėjau užsienio serveriuose grajint, kad matytų kas ir iš kur; kadangi sekasi visai neblogai tai daryti, tai gėdos savo šaliai nedarau hehe... Nuo tada teko su daugeliu žmonių bendrauti, labai plati geografija būtų, keletas netgi susidomėjo ir apsilankė čia (aišku po kažkiek nuotraukų ir šiaip turizmo infos). O Rain dėl to, kad nuo vaikystės patinka lietus, pamenu, kaip kaime vasarodavau, ir jei lydavo, į lauką neisi gi, tai prie lango sėdėdavau, arbatą gerdavau ir stebėdavau, kaip vanduo paklūsta gravitacijai :)

Vo kaip. :bravo:
RainmakerLTU

MBTI tipas: ISTJ

Standartinė Muzikantas » 2010 Lie 16 12:41

Simple. Jau ilgą laiką groju keliais instrumentais ir neretai dalyvauju koncertuose (ne kaip žiūrovas, žinoma).
Iš to ir kilo "muzikanto" vartotojo vardas.
Muzikantas

Standartinė stelmis » 2010 Lie 21 01:21

Mano vartotojo vardo istorija labai jau nuspėjama ir paprasta. Turėjau aš katiną vardu Šelmis, tai viena iš dviejų šio hibridinio slapyvardžio dalių, kita gi dalis yra mano mėgstamo krepšininko, kuris žaidė Vilniaus Lietuvos ryte, pavardė- Štelmaheris. Taigi taip kažkaip visai netikėtai atsirado šis vartotojo vardas. :)
stelmis

MBTI tipas: INTP

Ankstesnis

Grįžti į Bendros diskusijos