Diskusija apie ESTJ tipo aprašymą

Prižiūrėtojų tvirtovė

Re: Diskusija apie ESTJ tipo aprašymą

Standartinė StreetRacer » 2010 Bal 22 22:39

INN,

tikrai įdomiai kažkaip... :) Bet nemanau, kad negalima pereiti nuo rimtų temų prie flirto, kad vėlu ar kažkas pan., tiesiog tokiu atveju nereikia skubėt, manau. Na, nebent žmogus visiškai nepalaužiamas ta linkme, tai ką jau padarysi.

Pastebėjau vieną dalyką savo charakterio tipo aprašyme - nemažai kalbama apie tradicijas, jų laikymąsi ir t.t., ir man tai pasirodė per stipriai pabrėžiama. Kažkur dar perskaičiau, kad atseit nėra noro įsileisti naujovių. Su tuo nesutinku nei per kur... Taip, kai kurios tradicijos yra gražios, bet gyventi vien jomis ir nenorėti išbandyti kažko naujo - nonsensas.
Vartotojo avataras
StreetRacer

MBTI tipas: ESTJ

Re: Diskusija apie ESTJ tipo aprašymą

Standartinė emaema » 2010 Bal 24 01:00

Geras :D Turėjau ir aš tokių bėdų su ESTJ (tik pas mane su tuo pačiu žmogum): tai flirtas "ne toks" , tai temos nerimtos, arba dar geriau - kalbu kažką, kas man atrodo svarbu, o jis su manimi flirtuoja :shock: . Gal tik prieš pusę metų pradėjom vienas kitą iš tikrųjų pažinti ir rasti bendrą kalbą, tačiau net dabar kartais tenka šlifuotis grubiu švitriniu popierium. O iki tol... vien potvyniai ir atoslūgiai: gražiai, šiltai pabendraujam kurį laiką, pavargstam vienas nuo kito, pailsim, vėl susitinkam lyg seni geri draugai išgerti alučio, įsibendraujam, vėl kažkas ne taip, vėl pailsim ... :sm004: Tačiau visąlaik išlikdavo pagarba vienas kitam, turbūt tik dėl to vis dar bendraujam :)
emaema

MBTI tipas: INTJ

Ankstesnis

Grįžti į ESTJ tipas