Koks Jūsų partnerio/mylimojo tipas?

Kūrėjų kampelis

Re: Koks Jūsų partnerio/mylimojo tipas?

Standartinė Liepa » 2010 Lie 14 22:43

Muse rašė:Liepa! Taip ir gyvenam :D! Bet nepasakyciau, kad man su juo labai lengva :) Ot jis mane varineja ir moko pastoviai, kartais ziauriai skaudu buna, nors pati suprantu, kad is esmes teisingai sako. Bet pagal mane ENTJ pernelyg sureiksmina daugeli dalyku ir kuriuos as ziuriu daug ramiau.
Jo požiūris kitoks, jis mato tarsi iš kito kampo (stebina), kartais būna skaudu... bet juk supranti vistiek jį. Turbūt ir pykti ilgai nesigauna, ar ne? Ypač kai jį (jo išraišką) matai. Ir jūs mokate atspėti viens kito poreikius, ateiti į pagalbą, užsistoti, apginti ("paadvokatauti"). Ir tokios mielos netgi jo silpnybės ;) Jei taip yra - ko gera tarp jūsų iš tiesų yra PAPILDYMAS.
Liepa

MBTI tipas: ENTP

Standartinė Muse » 2010 Lie 23 10:50

Daznai vis delto susiduriu su nesupratimu, jis mano juokus netgi supranta ne taip, kaip as noreciau - kazkaip galbut primityviai. Nezinau kaip isasikinti jam, kad jis manes nesupranta kai kuriais atvejais. Jis stipriai isitikines savo teisingumu, o as atseit kazka isgalvoju. Mane tai neramina, todel ir atejau i si foruma noredama suprasti ar as kazka netaip darau, ar jis ir kaip isspresti problema. Ir ar tokie santykiai tai naudingas vystymosi procecas, ar atvirksciai, nurodo, kad jei taip toliau bus tai teks nutraukti santykius. Ir dar, pas mane atsirado poreikis pramogauti, ilsetis atskirai nuo jo, nes daznai mane 'gruzina'.
Muse

MBTI tipas: ISFP

Standartinė Ne. » 2010 Lie 24 05:56

Nereikia norėti, kad priešingai lyčiai būtų taip lengva. Kartais tai net ne tipo "problema".
Ne.

MBTI tipas: INTJ

Standartinė ramaske » 2010 Lie 24 06:12

Tarpasmeninius santykius daug nuodugniau sprendžia socionika, o ne MBTI. Pamėginkite ten nusitipuoti.
ramaske

MBTI tipas: INTJ

Standartinė dop » 2010 Lie 24 10:32

arba pasikalbėti.
Vartotojo avataras
dop

MBTI tipas: INFP

Standartinė Dogbrain » 2010 Lie 24 10:47

Nežinau. Aš nepasitikiu socionika. Ten iš manęs padaro ESTJ arba ENTJ, į ką aš nei iš tolo nenešu... :)
Vartotojo avataras
Dogbrain

MBTI tipas: INTP

Standartinė Varnas » 2010 Lie 24 13:40

Dogbrain rašė:Bet tai ką aš galiu pasakyti apie ESFJ tipą - tai kad jis yra vienas iš tūpiausių ir tikrai ne man, nes jos yra social butterflies, o as to dalyko savo antroj pusej jokiu būdu netoleruočiau. Social butterfly - tai, kiek girdėjau iš kitų ir kiek pats sau prisikyriau sąvoką - tai tos tūsų, klubų mėgėjos, tos, kurios niekada nebus su vienu žmogum ir tos, kuriomis kažin, ar galėtų pasitikėti. O ir mąstymas keistokas - jei yra kažkoks ginčytinas klausimas, nesuvokia jo esmės, tik mastą.

Iš šito tavo aprašymo čia veikiau į ESFP panašu.
Varnas

MBTI tipas: ESTJ

Standartinė Liepa » 2010 Lie 24 16:50

Dogbrain rašė:Nežinau. Aš nepasitikiu socionika. Ten iš manęs padaro ESTJ arba ENTJ, į ką aš nei iš tolo nenešu... :)
O iš ko sprendi, kad "nė iš tolo neneši"? Aprašymus skaitai socioninius ar MBTI (tik naujai gauto tipo)? Ar dar iš kažko sprendi?
Aš susidūriu su problema, kad socioniniai ir MBTI aprašymai gana smarkiai skiriasi. Ir dėl savo MBTI tipo nesu tikra - nesu tiksliai nusistačiusi. Ir nežinau profesionalo, kuris gali nustatyti...
Socionikoje daugiau žiūriu į funkcijų raišką, nei į aprašymą. Dėl socioninio savo tipo nė kiek neabejoju.
Liepa

MBTI tipas: ENTP

Standartinė Dogbrain » 2010 Lie 26 08:47

Socionikos aprašymus skaičiau.
Jau pačios pirmosios J. London aprašymo eilutės iš pagrindų priešingos tam, kas būdinga man.
Realioj aplinkoj niekada nekišu nosies toliau už savo auros ribas, nebent bendrauju su pažįstamais žmonėmis. Niekada nebuvau organizuotas ir tuo labiau - neturiu gebėjimo užkalbėti dantis. Kiek teko paanalizuoti save, prisimenant neseniai turėtas situacijas - ir ekstraversija man svetimas dalykas. Nebent mechaniškai, kaip liaudis sako - ijungus durniu - tipo kaip bus, taip. O ir tokių vienetai...
Vartotojo avataras
Dogbrain

Standartinė saltos_pedos » 2010 Rgp 27 23:55

Varnas rašė:
Dogbrain rašė:Bet tai ką aš galiu pasakyti apie ESFJ tipą - tai kad jis yra vienas iš tūpiausių ir tikrai ne man, nes jos yra social butterflies, o as to dalyko savo antroj pusej jokiu būdu netoleruočiau. Social butterfly - tai, kiek girdėjau iš kitų ir kiek pats sau prisikyriau sąvoką - tai tos tūsų, klubų mėgėjos, tos, kurios niekada nebus su vienu žmogum ir tos, kuriomis kažin, ar galėtų pasitikėti. O ir mąstymas keistokas - jei yra kažkoks ginčytinas klausimas, nesuvokia jo esmės, tik mastą.

Iš šito tavo aprašymo čia veikiau į ESFP panašu.

Aš irgi pagalvojau, kad panašiau į ESFP... :?
Dabar skaitau apie INTP ir ESFJ, mano viena geriausių draugių ESFJ, vis galvoju, kokios mes skirtingos, bet puikiai sutariam jau 16 metų.

Sprendžiau dar vieną MBTI testą (šitame portale jau nebepasitikiu savimi, nes spaudžiu atsakymus su menamais atsakymais), išėjau IN?P, ką manote apie tai? Su vienu žmogumi jau anksčiau diskutavau apie tai, jis sako, kad aš "turiu emocijas", nors ir esu INTP, bet pateistinimą sugalvojom ganėtinai paviršutinišką, kad aš INTP moteris :mrgreen: Visgi esu ir tas F... ką jau čia :roll: Mano vaikinas INTP. Kartais sunku iš jo išlaukti kokių emocijų.
saltos_pedos

AnkstesnisKitas

Grįžti į ISFP tipas