Kaip leidžiate laiką vieni?

Patarėjų užuovėja

Re: Kaip leidžiate laiką vieni?

Standartinė Ne. » 2010 Lie 29 02:16

Išlepę netolerantiški mirtingieji..
tfū
Ne.

MBTI tipas: INTJ

Standartinė Liepa » 2010 Lie 29 09:45

jau randasi nemirtingųjų??? :roll:
Liepa

MBTI tipas: ENTP

Standartinė 242 » 2010 Lie 29 10:41

Dogbrain rašė:Patologija?
Sakyčiau, naudingas dalykas...
Nors jei žiūrėti, kaip gyvenam mes ir kaip gyveno mūsų propropro.....proseneliai prieš kelis šimtus tūkstančių metų, mūsų visi pojūčiai yra atbukę, nes mums nebėra poreikio jų tokiu pajėgumu naudoti. Įėjus į maximą kartais ir trukdo, jei nemalonų muzoną leidžia. :lol:
O aš norėčiau paaštrintų pojūčių, ypač klausos.

Kodėl norėtum klausos? girdėtum daug triukšmo aplinkoj, būtų labai nemalonu.
Patologija buvo, nes visą gyvenimą rimtai trukdė, o dabar netrukdo, nes kartą paėmiau ir nusprendžiau - nu negi aš leisiu sau kentėt nuo šitokio dalyko, aš turiu pasirinkimo laisvę ir sakau, kad tai man daugiau nebetrukdys :lol: gal mano amžiui didėjant tai sumažėjo, o gal mano teigiamas nusistatymas lėmė, kad tai nebėra problema dabar.
Vartotojo avataras
242

MBTI tipas: INTP

Standartinė Dogbrain » 2010 Lie 29 11:01

Nu... Aš žiūriu į privalumus. :)
Uoslės stiprios man niekam nereikia. Nes nu kam man uostyti bezdalus ir rūkalus? :lol:
Skonis - gal ir geras dalykas, bet kai esu neigiamai jautrus paprikoms ir pipirams, o jų jau laaaabai daug, kur deda - irgi trūkumai užgožia privalumus.
Rega - antra vieta pagal norėjimą. Nes įžiūrėti tai, kas kitiems nmatoma, irgi yra didelis privalumas.
Čiupinėjimas labai surištas su matymu. Gerai, aišku, sugraibyti, kokią monetą iš kišenės imi - 2 centų ar 1 lito, bet gi ir pasižiūrėti galima. :)
Vartotojo avataras
Dogbrain

Standartinė 242 » 2010 Lie 29 11:53

Tai gal dabar, kai tau taip nėra, tu užuodi tik bezdalus ir rūkalus, o jeigu būtų, tai užuostum daug nuostabių gerų kvapų, kuriuos šiaip užgožia bezdalai ir rūkalai :) kažkada mes su vyru darėm žurnalų uostymo žaidimą, tai aš buvau užsimerkus, o jis man davė pauostyti įvairius žurnalus, o aš turėjau atspėti jų pavadinimus. Ir tarp tų žurnalų davė juokais pauostyti popieriaus lapą, ir aš spėjau, kad tai yra žurnalas "Welt der Wunder". Jis juokėsi iš mano klaidos, bet po to prisiminė, kad tas lapas buvo įkištas į žurnalą "Welt der Wunder" :D
Jei skonis būtų per geras, tai tu gerai atskirtum prastesnės kokybės ir geresnės kokybės produktus. Nu gal būtų blogai, kad negalėtum pasitenkinti jogurtu už 50 centų :)
Jei rega būtų per gera, tai tikrai gali kilt mintis, kad įžiūrėtum, kas kitiems nematoma. Bet nebūtų taip, nes pačios akys nepasikeistų, pasikeistų vaizdo apdorojimas smegenyse. Tai būtų taip, kad patektum į naują aplinką ir tada imtų skaudėt akis, nes tektų pamatyti daug dalykų, kurių anksčiau nematei.
O jei lytėjimas būtų per geras, tai saugotumeisi žmonių, kad tik kas netyčia nepaliestų :) nes bet kokio pojūčio perdirginimas sukelia skausmą ar blogus pojūčius. Tai kombinacijoj su per gera rega, greičiausiai išvis nenorėtum išeit iš namų :) Būtent taip ir daro kai kurie mano pažįstami žmonės, kuriems taip yra.
Vartotojo avataras
242

Standartinė Ne. » 2010 Lie 30 00:49

Ne.

Standartinė Dogbrain » 2010 Lie 30 13:35

242 rašė:Tai gal dabar, kai tau taip nėra, tu užuodi tik bezdalus ir rūkalus, o jeigu būtų, tai užuostum daug nuostabių gerų kvapų, kuriuos šiaip užgožia bezdalai ir rūkalai :) kažkada mes su vyru darėm žurnalų uostymo žaidimą, tai aš buvau užsimerkus, o jis man davė pauostyti įvairius žurnalus, o aš turėjau atspėti jų pavadinimus. Ir tarp tų žurnalų davė juokais pauostyti popieriaus lapą, ir aš spėjau, kad tai yra žurnalas "Welt der Wunder". Jis juokėsi iš mano klaidos, bet po to prisiminė, kad tas lapas buvo įkištas į žurnalą "Welt der Wunder" :D
Jei skonis būtų per geras, tai tu gerai atskirtum prastesnės kokybės ir geresnės kokybės produktus. Nu gal būtų blogai, kad negalėtum pasitenkinti jogurtu už 50 centų :)
Jei rega būtų per gera, tai tikrai gali kilt mintis, kad įžiūrėtum, kas kitiems nematoma. Bet nebūtų taip, nes pačios akys nepasikeistų, pasikeistų vaizdo apdorojimas smegenyse. Tai būtų taip, kad patektum į naują aplinką ir tada imtų skaudėt akis, nes tektų pamatyti daug dalykų, kurių anksčiau nematei.
O jei lytėjimas būtų per geras, tai saugotumeisi žmonių, kad tik kas netyčia nepaliestų :) nes bet kokio pojūčio perdirginimas sukelia skausmą ar blogus pojūčius. Tai kombinacijoj su per gera rega, greičiausiai išvis nenorėtum išeit iš namų :) Būtent taip ir daro kai kurie mano pažįstami žmonės, kuriems taip yra.
Su tais uostymais - prikolas. :) Bet jau reik gerai kvapus žinoti, kad turėtum, kuriam žurnalui kokį kvapą priskirt. :)
Su rega - vienas dalykas, kaip tu rašei, yra vaizdo apdorojimas smegenyse, kitas - paties regos aparato jautrumas. Visi žinom, kad yra tokie dalykai, kaip kataraktos (akies lęšio užkalkėjimas), retinoapatija (matymo lauko siaurėjimas), trumparegystė, toliaregystė ir kitokie dalykai. O primesk, jeigu lęšiukas būtų toks elastingas, kad galėtų pritraukti per 2km ir atitraukti nuo 1cm (pabandyk nuskaityti, ka parašyta knygoj, laikydama ją per 1 cm nuo akių)... :) O dar tų vadinamųjų lazdelių jautrumas jei padidėtų, tamsoj vos ne kaip prieblandoj matytum... :) Ale norėčiau linzių su šviesos stiprintuvu. :)

Ne. rašė:http://www.xepisodes.com/southpark/episodes/713/Butt-Out.html
Tiesiog pažiūrėkit.
Ačiū... ir Internet explorerį per task managerį kaip procesą uždarinėti turėjau...
Vartotojo avataras
Dogbrain

Standartinė Ne. » 2010 Lie 31 00:16

Čia gal tik mano kompas įpratęs...
Ne.

Standartinė Dogbrain » 2010 Lie 31 11:46

O tai ką ten turėjo rodyti? Tipo ir turėjo tą pietų parko parodiją paleisti ar čia kažkoks prank joke su internet explorer help lenta, kuri pakabina kompą?

Atsiprašau labai!!! :oops:
Mano kompas normaliai paleido. Anąkart darbe žiūrėjau.
Tai tu dabar nori pasakyti, kad mes su Liepa esam kaip tas storas senis? :lol: Problema gi buvo nukreipta į jį, o ne kaip pas mus dažnai - rūkantieji engia nerūkančius. Nors būtų prikolas nuversti Phillip Morrisą. :lol: :lol: :lol:
Vartotojo avataras
Dogbrain

Standartinė emaema » 2010 Lie 31 15:27

O man ryškiai raudonam fone rašo "pastebėta kenkėjiška programa! :o
emaema

AnkstesnisKitas

Grįžti į INFJ tipas