Išlepę netolerantiški mirtingieji..
tfū
Dogbrain rašė:Patologija?
Sakyčiau, naudingas dalykas...
Nors jei žiūrėti, kaip gyvenam mes ir kaip gyveno mūsų propropro.....proseneliai prieš kelis šimtus tūkstančių metų, mūsų visi pojūčiai yra atbukę, nes mums nebėra poreikio jų tokiu pajėgumu naudoti. Įėjus į maximą kartais ir trukdo, jei nemalonų muzoną leidžia.
O aš norėčiau paaštrintų pojūčių, ypač klausos.
Su tais uostymais - prikolas.242 rašė:Tai gal dabar, kai tau taip nėra, tu užuodi tik bezdalus ir rūkalus, o jeigu būtų, tai užuostum daug nuostabių gerų kvapų, kuriuos šiaip užgožia bezdalai ir rūkalaikažkada mes su vyru darėm žurnalų uostymo žaidimą, tai aš buvau užsimerkus, o jis man davė pauostyti įvairius žurnalus, o aš turėjau atspėti jų pavadinimus. Ir tarp tų žurnalų davė juokais pauostyti popieriaus lapą, ir aš spėjau, kad tai yra žurnalas "Welt der Wunder". Jis juokėsi iš mano klaidos, bet po to prisiminė, kad tas lapas buvo įkištas į žurnalą "Welt der Wunder"
![]()
Jei skonis būtų per geras, tai tu gerai atskirtum prastesnės kokybės ir geresnės kokybės produktus. Nu gal būtų blogai, kad negalėtum pasitenkinti jogurtu už 50 centų
Jei rega būtų per gera, tai tikrai gali kilt mintis, kad įžiūrėtum, kas kitiems nematoma. Bet nebūtų taip, nes pačios akys nepasikeistų, pasikeistų vaizdo apdorojimas smegenyse. Tai būtų taip, kad patektum į naują aplinką ir tada imtų skaudėt akis, nes tektų pamatyti daug dalykų, kurių anksčiau nematei.
O jei lytėjimas būtų per geras, tai saugotumeisi žmonių, kad tik kas netyčia nepaliestųnes bet kokio pojūčio perdirginimas sukelia skausmą ar blogus pojūčius. Tai kombinacijoj su per gera rega, greičiausiai išvis nenorėtum išeit iš namų
Būtent taip ir daro kai kurie mano pažįstami žmonės, kuriems taip yra.
Ačiū... ir Internet explorerį per task managerį kaip procesą uždarinėti turėjau...Ne. rašė:http://www.xepisodes.com/southpark/episodes/713/Butt-Out.html
Tiesiog pažiūrėkit.